tu-khang tangkap gambar

By: jangguttouch wedding

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
reception : 'tepeng' & aida [excelsior hotel]

entrance :.
hadirnya tetamu :.
dua-dua tersengih malu :
View all 20 photos...
sori la bro..lambat sket upload gamba korang...sebab hari tu aku terus pergi ke sg. siput..
buat tepeng & aida : selamat menjadi orang kelamin : semoga dilimpahkan
kurnia dan rezeki, Insya'allah....daaa




jangguttouch
o'mata wedding :
012-4046364 / 017-5935053


Monday, 5-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: majlis khatam quran & hari persandingan shahril dgn maznita :.

alaaahh...cianyyer dia..
berzanji
amik gamba sape tu cik adik
View all 28 photos...


...kitorang terlewat !! kelam kabut betul..aku bangun lambat
sebab mlm tadi telan pil demam. "poi! best ar ubat tu..suruh yoon order lagi !!'
pagi tu rasa fresh je badan..kitorang bertiga balun roti canai kat chemor..sampai
di rumah ita lebih kurang jam 10.45..terdengar suara perempuan sedang baca quran..
alhamdulillah...sempat jugak kitorang rakamkan scene khatam quran tu..
setelah selesai, majlis diiringi dengan berzanji..sementara menunggu putera tampan
datang menemui puteri impian, kitorang sembang ngan orang kampung..
best!! friendly & cool.....12.45...shahril sampai...ita dah tersenyum girang!
tak sabar nak berdampingan dgn abe...majlis selesai lebih kurang jam 2.30 petang...
k`ita..sorry tak dapat datang time malam...kitorang dah letih banget..
buat Shahril dan Maznita...selamat pengantin baru !! moga diberi rezeki
yang melimpah ruah dan semoga berbahagia hendaknya ::. daaaa


Sunday, 4-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
majlis akad nikah shahril & ita

eh..ngantuk ker ?
ita menunggu
semua khusuk mendengar khutbah
View all 32 photos...


aduh..letih banget!! kitorang baru balik hotel excelsior..
wedding job tepeng & aida..kul 6 aku bgn..mamai gilak !! pickup ajid ngan epoi..
pergghh nak ke perlop III memang jauh..kitorang dah gayat..sebab jalan sunyi,
kiri kanan ladang kelapa sawit..teringat aku masa job kat kati..tepat waktu maghrib
kitorang sampai..terus solat..abih doa, masa bersalaman terpandang seorang jejaka
tampan berbaju melayu bersampinkan songket..ini mesti shahril...terus muncul
seorang gadis comel berbaju kurung putih..kitorang prepare ape yg patut..
tok kadi pon sampai..urrrghh!! banyak betul tok kadi tu tanya kat shahril sampai
aku pun jadi blank kejap..soalan senang tp susah nak jawab sbb gubra..ayah ita
sendiri yang menguruskan upacara akad nikah..hehehe..pakcik nervous ye masa tuh?
brape kali tersasul ek??? alhamdulillah...semuanya berjalan dengan sempurna...
kitorang terus ke rumah ita...lepas shahril menyarungkan cincin ke jari ita yang
comel tu..diorang adakan majlis marhaban dan majlis berendoi (baby naik boyan)...
meriah betul malam tu..sedar-sedar dah pukul 11.30..uih!! nak balik jauh ni..dah la
jalan sunyi...lepas balun nasi..kitorang balik..sampai umah, kepala aku dah berdenyut...
zzzzzzzzzz


email : jangguttouch@yahoo.com
YM : jangguttouch
contact : 017-5935053 / 012-4046364


Wednesday, 31-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: akad :

tepeng dah sampai awal tapi apsal temenong?
ayah aida memerhati
sementara aida tunggu di bilik
View all 21 photos...

pukul 10 pagi..aku panaskan enjin kereta..terus pegi b`fast..saja je sms kacau faizul (tepeng).. tanya dia dah sampai mana? "weh..waq, aku dah sampai umah aida" ooiiittt..janji pukul 11..aku apelagi terus cabut pergi umah aida..1st time gi tmn ehsan (tasek) nasib baik tak sesat..terus jumpe rumah aida..family tepeng suma tgh lepak..cepat betul diorang sampai..mak aida sambut..very friendly, ayah+abang+kakak ipar pun best..11.30 baru tok kadi sampai siap bersampin lagi..muka tepeng tetiba jadi biru (pucat takut tengok tok kadi gamaknya) dengan sekali lafaz..alhamdulillah..semuanya berjalan dengan sempurna..dari upacara akad nikah hinggalah upacara sarung cincin kat tangan masing2...buat aida & 'tepeng', sowiee sebab takder outdoor potrait..tak sempat...

nantikan...majlis persandingan fezol (tepeng) & aida : excelsior hotel, ipoh perak...daaaa


Tuesday, 30-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark

montage2
nikah montage
sanding montage
View all 17 photos...

nantikan..
majlis akad nikah Faizul (tepeng) & Aidawati
31 Ogos 2005


[<<  <  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  [43]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net